Medlemsbladet Fredrikke

Fredrikke er Sanitetskvinnenes medlemsblad med fire utgaver i året.

Fredrikke nr. 1 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
Dramaserien SKAM er vinnere av Sanitetskvinnenes hederspris Fredrikkeprisen. Les intervju med Lisa Teige og Ulrikke Falch som spiller Eva og Vilde i den populære serien. I dette nummeret kan du også lese om hvordan unge jenter blir trygge på seg selv og hverandre i Sisterhood, Sanitetskvinnenes russeprosjekt "Ja betyr ja"som skal forebygge voldtekt og lokalforeninger som har gitt barn og unge på asylmottak gode opplevelser.

Last ned her

                                                                                             

Fredrikke nr. 3 - 2016Medlemsbladet Fredrikke
- N.K.S. setter dagsorden, sier Erna Solberg. Les intervjuet med statsministeren om kvinnehelse, kvinnelige politikere, utseendefokus og velferdssamfunnet. I dette nummeret kan du også lese om N.K.S.-finansiert forskning som viser at voldsofre skammer seg og føler skyld, Aurskog sanitetsforening som åpnet Fredrikkes gjenbruksbutikk og trillepikene i Hvaler sanitetsforening.

Last ned her
 

 

Fredrikke nr. 2 - 2016

Medlemsbladet Fredrikke


Årets fredrikkeprisvinner, Gunhild Stordalen, valgte å være åpen om den livstruende sykdommen. Les intervju med henne i dette nummeret av Fredrikke. Med midler fra Sanitetskvinnenes kvinnemedisinske forskningsfond finansieres Tina Tellums doktorgrad om den glemte kvinnesykdommen adenomyose. Vi har også tatt turen til Sanitetskvinnene i Hordaland og FNs Kvinnekommisjon i New York.

Last ned her

 

Fredrikke nr. 1 - 2016Medlemsbladet Fredrikke
I årets første nummer av Fredrikke 2016 er det et stort intervju med N.K.S. sin høye beskytter, Prinsesse Astrid. I forbindelse med 120 års jubileumet er det mange hilsner fra fylkesordførere og man kan lese om N.K.S. sine 100 år som forskningsaktør. 

Last ned her 

 

Ønsker du å annonsere i Fredrikke?

Ellinor Kittelsen Media Team AS
epost: ellinor@media.team.no, telefon: 22 09 69 20