Medlemsbladet Fredrikke

Fredrikke er Sanitetskvinnenes medlemsblad med fire utgaver i året.

Fredrikke nr. 4 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
– De beste rollemodellene barn og unge har er oss voksne, sier Anne Kristine Bergem som i samarbeid med Sanitetskvinnene har utviklet seks råd til foreldre for å hjelpe barna å håndtere kroppspress. I dette nummeret kan du også lese om Vestre Slidre livsgledeheim og Prinsesse Astrid fru Ferner som mottok N.K.S. høyeste utmerkelse.

Last ned her

                                                                                      

Fredrikke nr. 2 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
Barneombud Anne Lindboe er barnas sterkeste stemme. Les intervju med henne i dette nummeret av Fredrikke. Du kan også lese om foreninger over hele landet som gjør en innsats for barn og unge, tre sterke etiopiske kvinner og forkning på barneleddgikt.

Last ned her 

 

Fredrikke nr. 1 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
Dramaserien SKAM er vinnere av Sanitetskvinnenes hederspris Fredrikkeprisen. Les intervju med Lisa Teige og Ulrikke Falch som spiller Eva og Vilde i den populære serien. I dette nummeret kan du også lese om hvordan unge jenter blir trygge på seg selv og hverandre i Sisterhood, Sanitetskvinnenes russeprosjekt "Ja betyr ja"som skal forebygge voldtekt og lokalforeninger som har gitt barn og unge på asylmottak gode opplevelser.

Last ned her

 

Fredrikke nr. 3 - 2016Medlemsbladet Fredrikke
- N.K.S. setter dagsorden, sier Erna Solberg. Les intervjuet med statsministeren om kvinnehelse, kvinnelige politikere, utseendefokus og velferdssamfunnet. I dette nummeret kan du også lese om N.K.S.-finansiert forskning som viser at voldsofre skammer seg og føler skyld, Aurskog sanitetsforening som åpnet Fredrikkes gjenbruksbutikk og trillepikene i Hvaler sanitetsforening.

Last ned her
 

 

Fredrikke nr. 2 - 2016

Medlemsbladet Fredrikke


Årets fredrikkeprisvinner, Gunhild Stordalen, valgte å være åpen om den livstruende sykdommen. Les intervju med henne i dette nummeret av Fredrikke. Med midler fra Sanitetskvinnenes kvinnemedisinske forskningsfond finansieres Tina Tellums doktorgrad om den glemte kvinnesykdommen adenomyose. Vi har også tatt turen til Sanitetskvinnene i Hordaland og FNs Kvinnekommisjon i New York.

Last ned her

 

Fredrikke nr. 1 - 2016Medlemsbladet Fredrikke
I årets første nummer av Fredrikke 2016 er det et stort intervju med N.K.S. sin høye beskytter, Prinsesse Astrid. I forbindelse med 120 års jubileumet er det mange hilsner fra fylkesordførere og man kan lese om N.K.S. sine 100 år som forskningsaktør. 

Last ned her 

 

Ønsker du å annonsere i Fredrikke?

Ellinor Kittelsen Media Team AS
epost: ellinor@media.team.no, telefon: 22 09 69 20