Kvinnehelsedagen 2017
Nancy Hertz, Erna Solberg og Christine Koht kommer. Kommer du?

Kvinnehelsedagen 2017

Lørdag 25. mars åpner Sanitetskvinnene dørene for en gratis inspirasjonsdag med spennende damer som har turt å bryte opp, ta et nytt valg eller snakke det etablerte midt i mot.

Kvinnehelsedagen 2017
Sted: Oslo Kongressenter, Youngstorget
Tid:  Lørdag 25. mars kl. 11.00-15.15
Gratis inngang – ingen påmelding

Last ned program her 


Fyrverkeriet Christine Koht er konferansier på Kvinnehelsedagen 2017, og når dørene går opp i Kongressenteret lørdag 25. mars står Erna Solberg klar til å åpne dagen. 

Årets tema er modige kvinner som har våget å satse utenfor komfortsonen, og kvinner som har turt å bruke stemmen – høyt.

– Åsne Seierstad kommer og snakker om de to søstrene som nå er i Syria. Nancy Herz fra «Vi er de skamløse arabiske jentene», som er tildelt Fritt Ords honnør-pris, kommer også. Dagbladets politiske kommentator, Marie Simonsen, tar for seg kvinner i Trumps tid, sier prosjektleder Ellen Bugge.


Pillen for et bedre kvinneliv

Vi vil også få høre Mari Boine i samtale med psykiater Finn Skårderud.

– Også kommer det et kjempeinteressant foredrag om pillen som sørget for at kvinner fikk muligheten til å kunne forsørge seg selv, og hvorfor den gjorde det, sier Bugge, uten å ville avsløre noe mer rundt pillen.

Bianca Simonsen kommer og forteller hva som skjer når livet blir et par størrelser for stort.


Gratis for alle

For syvende året på rad gir Sanitetskvinnene bort en gratis dag til inspirasjon og glede.

– Denne typen dager pleier å koste flere tusen kroner. Dette er det ikke alle som har råd til. For at det skal være en dag for alle kvinner er den gratis. Her blir det faglige foredrag, underholdning og goodiebags. Også i år vil det bli stand i foajeen der de som ikke allerede er Sanitetskvinner kan bli det. Inviter med en venninne eller to inn i fellesskapet, oppfordrer Bugge.

Dagen avsluttes med den nord-norske artisten Christel Alsos.

Ta med deg en venninne eller tre – og kom! 

Last ned program her