Min dag i dag

Min dag i dag

Sanitetskvinnene arrangerer drømmedager for barn som trenger litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Min dag i dag er et tilbud til barn mellom tre og 18 år som har det vanskelig over tid. Det kan være mange grunner til at livet er vanskelig. Enten det er sykdom eller andre utfordringer, ønsker Sanitetskvinnene å gi barna gode opplevelser som kan gjøre de vanskelige dagene lettere.


Dagen som gjør en forskjell

Det er ikke nødvendigvis de store hendelsene som skal til for å oppfylle drømmer. Å feire fødselsdag, å bli med på en konsert, eller å reise til Hunderfossen kan være den opplevelsen som gjør en forskjell for barna.

Det arrangeres både individuelle dager og dager for grupper av barn. Samtidig har Sanitetskvinnene et mål om å utvikle aktivitetstilbud i lokalmiljøet til grupper av barn.

Siden oppstarten i 2005 har mange hundre barn fått små og store opplevelser gjennom Min dag i dag – opplevelser de ellers kanskje ikke ville fått.

Over hele landet

Barn som får store dager rekrutteres gjennom institusjoner som arbeider med barn. Vi har kontakt med sykehuspersonell, helsesøstre, sosiallærere og barnevernspedagoger som hjelper oss å finne barna. Dette er for å sikre at det er barnets eget ønske som blir oppfylt, at opplevelsen er tilpasset barnets situasjon og – ikke minst – for å ivareta taushetsplikten. Henvendelser fra privatpersoner tas av samme grunner ikke i betraktning.

Store dager arrangeres over hele landet i samarbeid med lokale sanitetskvinner og lokale fagfolk. Store dager kan arrangeres lokalt og/eller i samarbeid med fagansvarlig i N.K.S.-sekretariatet.

Støtt Min dag i dag ved å benytte konto nr 6005.05.69325 og merk betalingen med "Min dag i dag".

Nyhetsbrev om min dag i dag